Utomhusfärg / Träolja / Ädelträolja Jotun Benar
Ädelträolja Jotun Benar som är tillverkad av Jotun

Ädelträolja Jotun Benar

GTIN:
Artikelnr: 816CLRASFV01
Kategorier: ,
Levereras inom 2-5 dagar
-8%

269kr 249kr

269kr 249kr
-8%

Tillbehör

Ädelträolja Jotun Benar

BENAR Ädelträolja är en väderbeständig olja för underhåll av ädla träslag. Innehåller UV-filter som skyddar träet mot missfärgning och gråning förorsakad av solens UV-ljus. Oljan innehåller pigment som ger en svag gyllenbrun kulör. Kulören förstärker djupet hos tropiska träslag. Produkten innehåller även filmkonserverande medel som bidrar till att minska risken för svartmögel på träytan. BENAR Ädelträolja har en god inträngning och ger därför ett förstklassigt skydd för ädla träslag där ett oljat utseende önskas. För att bibehålla detta utseende är det viktigt att behandla träet minst en gång per år.

Användningsområde
BENAR Ädelträolja skall enbart användas utomhus. Produkten rekommenderas inte till terrassgolv, trappor och andra horisontella ytor.

Svag gyllenbrun kulör
God inträngning
Innehåller UV-filter

Specifikation

Typ ÄDELTRÄOLJA
Varumärke JOTUN

Kommer alltid beställa härifrån när de kommer till färg och andra produkter dom har i sortimentet. Alltid tillmötes gående och aldrig nåt strul om de skulle vara nåt. Ett seriös företag som är mån om sin kund.

Kommer alltid beställa härifrån när de kommer till färg och andra produkter dom har i sortimentet. Alltid tillmötes gående och aldrig nåt strul om de skulle vara nåt. Ett seriös företag som är mån om sin kund. - Joakim Gustavsson Verifierad

av Joakim Gustavsson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av exklusiva erbjudanden och kampanjer.