Utomhusfärg / Lasyrfärg / Jotun Trebitt Oljelasyr
Jotun Trebitt Oljelasyr som är tillverkad av Jotun

Jotun Trebitt Oljelasyr

GTIN:
Artikelnr: 22LMCNARJ
Kategorier: ,
Levereras inom 2-5 dagar
-16%

239kr

239kr
-16%

Jotun Trebitt Oljelasyr

TREBITT Oljelasyr finns i en rad vackra transparenta färger, inspirerade av naturen. Lasyrfärgerna är särskilt framtagna för att harmoniera med det skandinaviska landskapet och arkitekturen. Lasyrfärgerna i den här färgpaletten har ett diskret uttryck som gör att de passar in i flera typer av natur- och kulturlandskap. Färgnyanserna spänner från ljusa, gyllene grå färger till mer gråsvarta lasyrfärger. Gemensamt för alla färgerna är att de ger hus och stugor en dämpad framtoning.

TREBITT Oljelasyr ger en vacker och transparent färgupplevelse som framhäver träets naturliga utseende. Även de mörkaste lasyrfärgerna låter träets ådring synas igenom.

Specifikation

Artikelnummer: 22LMNTKVA
Varumärke: Jotun
Glansvärde: Blank
Kulör: Valfri Kulör
Storlek (L): 9
Storlek i m(bredd x längd): Valfri Kulör
Appliceringsverktyg: Pensel el. rulle
Leveranstid (antal arbetsdagar): 2-5
Åtgång i kvm (färg & lim): 5-12 m²-liter
Lösningsmedel: Nafta
Övermålningsbar (timmar): 12

Kommer alltid beställa härifrån när de kommer till färg och andra produkter dom har i sortimentet. Alltid tillmötes gående och aldrig nåt strul om de skulle vara nåt. Ett seriös företag som är mån om sin kund.

Kommer alltid beställa härifrån när de kommer till färg och andra produkter dom har i sortimentet. Alltid tillmötes gående och aldrig nåt strul om de skulle vara nåt. Ett seriös företag som är mån om sin kund. - Joakim Gustavsson Verifierad

av Joakim Gustavsson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av exklusiva erbjudanden och kampanjer.