Utomhusfärg / Lasyrfärg / Jotun DEMIDEKK Terrasslasyr
Jotun DEMIDEKK Terrasslasyr som är tillverkad av Jotun

Jotun DEMIDEKK Terrasslasyr

GTIN:
Artikelnr: 25ZMYTARJ
Kategorier: ,
Levereras inom 2-5 dagar
-28%

229kr

229kr
-28%

Jotun DEMIDEKK Terrasslasyr

TIPS! Ett bra tips när du ska välja kulör till din terrass är att du utgår ifrån kulörer som passar ihop med husets eller stugans huvudkulör. På så vis skapas en fin helhet. Fundera också gärna över vilka kulörer som bäst harmonierar med husets arkitektur och omgivning. Det viktigaste av allt är att du väljer den lasyrkulör som du vet att du kommer att trivas med – en kulör som hjälper dig att skapa den rätta atmosfären för sommarens slappa dagar.

Så laserar du terrasen

Är du osäker på hur du ska gå till väga när du ska lasera terrassen? T ex hur du tar bort den gamla lasyren innan du stryker på ny? Det är många frågor som kan dyka upp när vi ska sätta igång ett projekt. Men låt inte det stoppa dig! Nu kan du få god hjälp på vägen – så slipper du att ligga vaken på natten och fundera på var du ska börja.

Specifikation

Appliceringsverktyg: Pensel
Leveranstid (antal arbetsdagar): 2-4
Åtgång i kvm (färg & lim): 6-10m²-liter
Lösningsmedel: Vatten
Övermålningsbar (timmar): 4-12

Kommer alltid beställa härifrån när de kommer till färg och andra produkter dom har i sortimentet. Alltid tillmötes gående och aldrig nåt strul om de skulle vara nåt. Ett seriös företag som är mån om sin kund.

Verifierad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av exklusiva erbjudanden och kampanjer.