Tapeter / Varumärke / Boråstapeter / In Bloom – Prairie Rose III – 7233
In Bloom – Prairie Rose III – 7233 som är tillverkad av Boråstapeter

In Bloom – Prairie Rose III – 7233

Artikelnr: 7233
Kategorier: ,
Levereras inom 2-7 dagar

384kr

-26%

Prairie Rose är en skimrande, blommig tapet med stiliserade rosor och blad. Det glesa mönstret bryter av fint mot den enfärgade bakgrunden som faktiskt också är diskret mönstrad, nästan som vävt tyg. Små, tunna linjer ger blommor och blad ett levande uttryck och vissa detaljer är också tryckta med silverskimrande metallic-färg. Just dessa små finesser gör Prairie Rose till en riktigt lyxig tapet! Här ser du rosorna mot en varmt ljusgrå botten. Tapeten finns också i två andra färgställningar.

Skimrande, blommig tapet med stiliserade rosor och blad

Tapeten Prairie Rose - 7233 är en skimrande, blommig tapet med stiliserade rosor och blad och med måtten 0.53 x 10.05 m.
Det glesa mönstret bryter av fint mot den enfärgade bakgrunden som faktiskt också är diskret mönstrad, nästan som vävt tyg. Små, tunna linjer ger blommor och blad ett levande uttryck och vissa detaljer är också tryckta med silverskimrande metallic-färg. Just dessa små finesser gör Prairie Rose till en riktigt lyxig tapet! Här ser du rosorna mot en varmt ljusgrå botten. Tapeten finns också i två andra färgställningar.

Specifikation

Varumärke: Boråstapeter
Kollektion: In Bloom
Artikelnummer: 7233
Rullbredd: 53 cm
Rullängd: 10,05 m
Passning: Straight
Rapport: 53 cm

Kommer alltid beställa härifrån när de kommer till färg och andra produkter dom har i sortimentet. Alltid tillmötes gående och aldrig nåt strul om de skulle vara nåt. Ett seriös företag som är mån om sin kund.

Verifierad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev och var först med att få ta del av exklusiva erbjudanden och kampanjer.